Onbekende Gezegdes

Tijdens het avondeten een paar dagen geleden zat ik te vertellen dat er gebak op het werk was afgeleverd maar dat het niet voor ons bestemd was. Mijn opmerking daarover was dat we werden blij gemaakt met een dode mus. Waarop een van de kinders zei: "Ehh gatver". Het kind wist niet dat het hier om een gezegde ging.

Even later ging het over het kopen van een kat in de zak waarbij de opmerking kwam: "Ah, wat zielig". Ook dit gezegde was dus duidelijk onbekend.

Meet & Greet with Dj Isis

As some of you might remember I had won a meet & greet with DJ Isis. Well the meet & greet was Friday 18th of April. I had to go to Nijmegen because there DJ Isis had a gig in a place called inferno (http://www.inferno.nl). The evening would start at 23:00 with DJ Yaron Cohen. We arrived at 00:05 It was already very crowded. I guess there were 12 people in there of which half was staff....

Finally somewhere between 01:00 and 01:30 it was more crowded, I guess up to 200 people, and another DJ. DJ Julz. He did give a pretty decent show.

At last at 03:00 (yes you have read it correctly) Dj Isis did her thing and it was very good. I shook hands with here and she gave me her full attention. She really is a nice person. While she played I payed good attention to what she was doing. Maybe I can learn something from a pro ;-)

When the evening was over at 05:00 she posed with me for a picture. (I'm the one with the big smile...)

When we left Inferno we went to a local 'shoarma boer' to have some 'shoarma met SAUS'. It is a real treat after a long night out. We arrived home at 06:45.

After I went to the bakery at 07:00 I went straight to bed and slept for 3 hours when I was woken by someone who was working in his garden. The sleep will have to wait till tonight I guess ;-)

Renting Stuff

While working in my garden I needed to rent a tool to fix the stones in the ground (Tril apparaat. I Don't know the English word for it ;-) .

To have this thing at home on the day that I want to use it I made a reservation at our local Praxis 4 days in advance. The day I needed the tool I came to the Praxis to find out that they gave it to someone else the night before.

This 'MIEP' at Praxis didn't look at the reservation book when handing it out the night before. And I took a day off to do the work. I got rather angry but they had a solution. They called another company that had such a tool for me. This time the tool was even cheaper and I could use it for as long as I needed it.

Solipsis Beach Event

Juni 21 we had a company event. We all went to a secret place where we would have some fun, food and footbal. The Dutch team had to play against Russia for the quarterfinals of the european footbal cup. The secret location was the beach pavilion called Twins at Scheveningen beach.

Entrance at the beach pavilion

It all started with a drink and after some rest we had an hour of salsa dancing on the beach.


Salsa dancing at the beach

It was an exhausting but fun experience. After the dancing we got us some food which tasted good, for a beach pavilion ;-) Then it was football and only footbal. Unfortunatelly we, the Dutch, did not win.

After all it was a fun event. Could be better for the people (me) who do not like football that much. Up to the next event. Holiday......

Radio 538

Eindelijk is het zover. Ik had twee weken geleden een rekening ingestuurd om mee te doen aan de radio 538 actie "hier met je rekening" en vandaag terwijl ik voor het eerst de radio uit heb staan wordt mijn naam genoemd. Het is de bedoeling dat je dan binnen 15 minuten met de studio moet bellen. Maar ja ik had de radio dus uit staan.....

Gelukkig was Kirsten, een vriendin van Mirjam, wel aan het luisteren en belde ze meteen naar ons toe. Maar goed dat ik thuis was. Ik belde gelijk met de studio en was daar binnen 15 minuten op de radio te horen. Omdat ik ook nog VIP member ben wordt de rekening zelfs dubbel uitbetaald.

Ik voel me vandaag een gelukkig mens.

Radio 538 en Moneyou bedankt.

Nieuwe Coach

Vandaag ben ik voor het eerst coach van het hockeyteam van Annelou. Eens kijken of dat bevalt.

Moest ook wel anders hadden ze helemaal geen coach en dat vind ik jammer voor die meiden.
.......
De wedstrijd is voorbij. Dat coachen valt nog niet mee. Ik weet niet eens de namen van al die meiden en om dan te gaan roepen wat ze moeten doen is best lastig. Hee jij met dat rokje ga meer naar voren heeft weinig effect. Gelukkig was de oude coach er ook bij zodat die het meeste werk toch nog gedaan heeft.

Hopelijk gaat het over twee weken beter. Volgende week ben ik er namelijk niet bij.

Ongekende Krachten

Thijmem heeft vandaag hockey training en zoals altijd gebruikt hij daar zijn eigen stick voor. Als ik na een half uur ga kijken zie ik dat hij een voor mij onbekende stick heeft. Wat is hier nu weer aan de hand?

Thijmem wijst naar de dug-out, waar ik zijn stick zie liggen. Als ik de stick optil zie ik wat er aan de hand is........

Hoe heeft hij dat nu weer voor elkaar gekregen?

Stripdagen 2008

Vandaag is de tweede en laatste dag van de stripsagen in houten. Ik ben er samen met Annelou naar toe gegaan. We vertrokken om 8:38 en waren om 9:28 al op de plaats van bestemming. Dat was dus een half uur te vroeg. Ik had eigenlijk verwacht dat het drukker was op de weg in verband met de afsluiting van de A2. Dat viel erg mee. Nu maar als een van de eerste in de rij wachten tot de deur open gaat.We hebben toch wel weer mooi een paar tekeningen kunnen scoren.


Jan Dirk Barreveld - Tekenaar van Eugene

Jean Marc van Tol - Een van de tekenaars van Fokke en Sukke

Michiel van de Vijver - Tekenaar van "Het nieuwe meisje"

KSE Brugshow

Vandaag zijn we op de KSE om te kijken naar een show die gegeven wordt door alle brugklassers. Dus ook Annelou moet meedoen. Het zijn erg veel leerlingen. Het is erg leuk om te zien dat de kinderen in zo'n korte tijd iets leuks kunnen wegzetten.Wii have a problem

Heb ik weer.

Onze wii is kapot gegaan. Hij leest geen schijfjes meer. Hij is in september vorig jaar aangeschaft. Echter op de bon die wij hebben staat dat we 24 maanden garantie hebben. Dus brengen we hem vol goede moed naar de winkel.


Vandaag een telefoontje gekregen van diezelfde winkel. De wii valt niet meer te repareren maar komt wel in aanmerking voor vervanging. \"Nou vervangen dan maar\" zei ik vol vreugde. \"Dat kost dan 92 euro\".

Ho wacht even, dat snap ik niet. We hebben het ding nu iets meer dan een jaar en we moeten betalen terwijl we nog in de garantie zitten? Leg dat eens uit.

Blijkt dat er maar een jaar garantie op zit. Maar op onze bon staat toch echt 24 mnd. Een groot probleem. De bon hebben we moeten inleveren en we hebben er geen kopie van.

Ik heb helemaal geen zin om me daar boos over te moeten gaan maken maar ik ben bang dat er niets anders op zit.


Ik ben dezelfde dag nog naar de winkel geweest en heb daar eerst gevraagd om onze bon. Zonder bon heb ik, denk ik, geen poot om op te staan.

En natuurlijk hebben ze die bon niet. die zou mee zijn naar Nintendo. Ja, ja, dat zal wel. Ik heb met enige ergernis in mijn stem duidelijk gemaakt dat ik het er niet mee eens ben. Op de bon 24 maanden en in het echt 12 maanden garantie. Ze geven in ieder geval toe dat ze daar een fout mee hebben gemaakt maar vragen zich wel af wat ik nu eigenlijk wil.

Ik heb ze gezegd dat ik die 92 euro te veel vind en dat het niet mijn probleem is dat zij een fout hebben gemaakt.


Het is weer een week later als we een belletje krijgen dat de Wii binnen is. Mirjam gaat hem ophalen. Na wat getouw trek moeten we uiteindelijk 30 euro betalen. Vindt ik nog te veel maar altijd nog beter dan de originele 95 euro.

Altijd fijn met de trein....

Ik moet vandaag voor mijn werk naar schiphol. Ik mag daar een presentatie houden. Omdat ik dicht bij het treinstation moet zijn besluit ik om met de trein te gaan. Als ik om 8:00 de trein heb in Etten-Leur dan kan ik om 8:30 de highspeed naar schiphol nemen. Dan kom ik om 10:15 aan op de plaats van bestemming. Dat zou ruim op tijd zijn.

Het is 8:29 en ik sta te wachten op station Breda terwijl er wordt omgeroepen dat de trein niet rijdt vanwege een ongeval. De eerst volgende trein vertrekt om 8:94. En dat is geen type fout. Zo wordt het hier omgeroepen. Hadden ze het maar eerder omgeroepen dan kon ik nog terug naar Etten-Leur en alsnog met de auto gaan. Nu heb ik geen keus en moet wel wachten. Nu heb ik nog maar 10 minuten speling. Het is ook altijd wat met de trein!!!!

Surpriceavond MC5

Vrijdagavond 29 november is het surpriseavond van 'mijn' hockey team. Om 19:30 komen de eerste meiden al binnen en om 20:00 is het volle bak. Alleen Milou, Ireen en Suzanne ontbreken nog maar dat was bekend. Zij zouden later komen in verband met andere bezigheden.

Om het verdelen van de kado's een beetje in goede banen te lijden hebben we het koeien race spel gedaan op de Wii. De winnaar mocht dan een surprise aan iemand geven zolang het maar niet zijn eigen surprise was.Rond 23:00 was het weer afgelopen. Het was iets uitgelopen maar wel heel gezellig. Zie hieronder ook enkele foto's die ik heb geprobeerd te maken. Ik wist niet dat jullie zo camera schuw waren.

Ook wil ik jullie allemaal bedanken voor de bos bloemen en de wijn. Ik ben er erg blij mee. Het was niet nodig geweest hoor. Ik had het anders toch wel gedaan. Op naar het volgende feestje....

Pakje niet goed? Fiets weg!

Het is vandaag 6 december de dag na pakjes avond.

Pakjes avond was heel leuk. Veel kado's gehad en uitgedeeld. Helaas zit er altijd bij iemand wel iets bij wat net niet helemaal goed is. Ook dat was nu het geval. Gelukkig is het vandaag zaterdag en kunnen we gewoon naar de winkels om wat te ruilen.

Alhoewel we vandaag langzaam op gang komen vertrekken we rond 14:45 op de fiets naar het winkel centrum. Wij zetten onze fiets op slot tussen de honderden andere fietsen die voor de AH staan en gaan twee kado's ruilen en Mirjam's schoenen bij de schoenmaker ophalen. Verder lopen we nog langs wat andere winkels.

Eenmaal terug bij de fietsen is het toch even slikken. Mirjam's fiets stond toch echt achter de mijne. Nu niet meer!!!!. Alhoewel we al wel een vermoeden hebben zoeken we toch nog eens goed door alle fietsen. We kijken zelfs op de andere plaatsen waar fietsen staan om te kijken of haar fiets niet toevallig verzet is.

$#@$%. Het dringt tot ons door dat een of andere &^&*%^ proleet haar fiets mee heeft genomen. Het is toch hondsbrutaal dat gewoon op klaarlichte dag op een vol winkelcentrum je fiets wordt gejat. Ik voel me behoorlijk kwaad. Blijf gewoon met je vuile fikken van andermans spullen af.