Weekend Delft

Dit weekend gaan we een weekendje weg. Zonder kinderen. Die blijven thuis met opa en oma als oppas. Wij gaan naar Rijswijk. Naar het Grand Windsor hotel. Om 12:00 komen we daar aan. Het ziet er erg mooi uit. Nu nog even de spullen opruimen en dan Delft in.We hebben als eerste een historische wandeling door Delft gemaakt. We zijn daar van 13:00 tot 17:00 mee bezig geweest. Was best leuk. Delft is een mooie stad. Om 18:30 hebben we gereserveerd in het restaurant van ons hotel. Zat bij de prijs inbegrepen. Zie voor een impressie deze foto's:Ben je sinds jaren een weekendje weg zonder kinderen, lig je om 22:00 al weer te slapen.

Weekend Delft

Het bed lag ook wel erg lekker. Om 7:30 ben ik al weer wakker. Mirjam ligt nog lekker te slapen. Straks moeten we nog even kijken wat we gaan doen. Eerst naar de porceleinen fles in Delft (museum/fabriek van Delfts blauw) of meteen naar Den Haag om te shoppen en naar Scheveningen omdat het weer zo goed is.

Om 11:30 zijn we in centrum Den Haag. De winkels gaan pas om 12:00 open dus eerst maar op een terrasje een kop thee drinken. Om 12:25 hebben we al twee paar schoenen gekocht. Dat beloofd wat voor de rest van de middag. Jammer dat het weer zo mooi is. We lopen vooral in de winkels rond. Om 17:10 hebben we er genoeg van. De Haagsche middenstand is weer genoeg gesponsord door ons.

Om 18:15 zijn we weer thuis en worden we weer geconfronteerd met de harde werkelijkheid: wat moeten we eten?